play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio

Pieter

Achtergrond

Oldies

Jukebox met Pieter

Woensdag middag tussen 12:00 uur en 14:00 uur met het programma Jukebox. Binnen Jukebox probeer ik de muziekkeuze zo divers mogelijk te houden (alle muziek tussen de jaren 60, 70, 80, 90) maar ook kleinkunst en Franse en Duitse klassiekers komen aan bod. De plaatjes worden op een ludieke manier aan elkaar gepraat. Jukebox staat voor een luchtige mix van muziek uit het verleden met hier en daar een Nederlandse, […]



Reeds als kind ben ik gebeten geweest door de muziekmicrobe. Vanaf mijn 14de draaide ik plaatjes (op het goeie ouwe vinyl) op verschillende feesten.
Nadien heeft mijn neef me mee op sleeptouw genomen om dan ook op de wat grotere evenementen met Pioneer CDJ’s te gaan draaien.
In het professionele leven ben ik ICT consultant dus ook omtrent al het technische gebeuren is de interesse enorm groot. Ik wil graag weten hoe alles in elkaar zit en waarvoor al de apparatuur wordt gebruikt.
Bij radio Apollo heb ik de kans gekregen om hierover veel bij te leren, daarvoor ben ik Radio Apollo zeer dankbaar
De muzikale interesses zijn van Klassieke muziek tot jazz en Blues en alles tussen de jaren 40 tot eind jaren 90. Door mijn verleden als DJ is de interesse in verschillende genres zeer groot.
De favoriete artiesten zijn Beatles, Eric Clapton, Fleetwood Mac, Supertramp,…
Wettelijk samenwonend met Evelien en trotse papa van een dochtertje Laure.


Platenruiter

Contacteer ons

Verzoekjes

Zaterdagavond van
19.00 tot 22.00 uur
groeten en verzoeken
bij Cis op 014/26.16.16
 
 
0%